Voordelen Talento

Gebruiksvriendelijk

toegankelijk

Talento is zeer eenvoudig in het gebruik. Trainers staan graag zoveel mogelijk op het veld, een eenvoudige en snelle administratie is een belangrijke eis aan ieder hulpmiddel en dus ook aan Talento.

Talento bevordert de samenwerking binnen uw club

uniform

Talento is er voor trainers, leiders, coördinatoren en verzorgers. Alle informatie over de ontwikkeling van de speler en het team kan eenvoudig gedeeld worden. Iedereen werkt op uniforme wijze, informatie kan moeiteloos uitgewisseld worden.

Praktijkgericht: voor en door trainers

praktijk gericht

Talento is/wordt ontwikkeld in samenwerking met een groot aantal trainers van verschillende clubs. Juist die input zorgt ervoor dat de functionaliteit goed aansluit bij de dagelijkse werkzaamheden.

Ontwikkelingen

ontwikkeling

Ontwikkelingen bij o.a de KNVB worden gevolgd en waar wenselijk meegenomen in Talento. De gehanteerde terminologie is daarmee zeer herkenbaar voor trainers die een KNVB trainers cursus hebben gevolgd.

Altijd en overal toegankelijk

toegankelijk

Als u internet tot uw beschikking heeft dan kunt u waar en wanneer dan ook inloggen, spelersgegevens bekijken en bijwerken, met collega trainers samenwerken etc. U hoeft geen software te installeren of te upgraden.

Talento is veilig

veilig

Talento slaat uw gegevens veilig op. Ook met uw tablet kunt u veilig gebruikmaken van Talento.