FAQ

Waar vind ik Talento?

De URL voor Talento is: http://voetbal.talentosport.nl

Hoe krijg ik toegang tot Talento

Wanneer Talento beschikbaar komt voor uw club worden een aantal zaken beheerd door de coördinator binnen uw vereniging. Hij/zij kan bijvoorbeeld voor u een Talento account aanmaken, teams indelen en persoonsgegevens wijzigen.

Hoe kan ik iets verwijderen?

Spelers kunt u uit een team halen door deze in de “administratie module” bij “personen” op te zoeken en achter het veld team op het rode kruisje te klikken. Daarmee haalt u de speler uit uw team.
Wedstrijden en trainingen kunt u (nog) niet verwijderen. U kunt wel alle gegevens  aanpassen en een verkeerd geplande wedstrijd daarmee verplaatsen of vervangen.

Kan ik een nieuwe club opvoeren?

Alle clubs zitten in Talento. In de “administratie module” is het mogelijk club informatie te bekijken en aan te passen. Ontbreekt er een club, dan kan de coördinator van uw club deze toevoegen.

Hoe voer ik een uitslag in?

U vult de uitslag van een wedstrijd in door bij statistieken het scoreverloop in te vullen.

Wat doe ik met de velden Nummer, Type, Cyclus, Week?

Als u het periodiseringsmodel gebruikt voor uw trainingen dan kunt u  hiervoor de velden: Nummer, Type, Cyclus, Week gebruiken bij het aanmaken van een training.  Werkt u niet met het periodiseringsmodel dan kunt u deze 4 velden gewoon leeg laten.

Als ik op back klik in de browser is Talento weg?

Gebruik de back/terug knop in de browser niet. U verlaat dan Talento.