SUBT Kòsou uit Curaçao gebruikt Talento

Logo SV SubtTalento ondersteunt vanaf dit seizoen de jeugdopleiding en het 1e elftal van Subt Korsou. Volgens coach Reggie Demali past deze ontwikkeling goed bij de renovatie van de club die een tijd geleden werd ingezet. “Het laat zien dat SUBT bezig is zich verder te professionaliseren. De leden moeten zo optimaal mogelijk worden klaargestoomd voor sportief en maatschappelijk succes. Komend seizoen wordt Talento gebruikt voor de teamorganisatie en talentontwikkeling van de U17, de U20 en ons eerste elftal. Ook gaan wij Talento inzetten om onze scouting te professionaliseren.” Ruben Lankhorst is verheugd met de samenwerking met SUBT. Talento wordt al door veel voetbalverenigingen gebruikt. De samenwerking met SUBT is voor ons een mooie tussenstap naar verdere internationale uitbreiding. Wij verwachten dat Talento SUBT uitstekend kan helpen bij het optimaliseren van hun jeugdopleiding.

Geplaatst op 10-02-2017 in Algemeen