VFC maakt gebruik van Talento!

logo-vfcVanaf september heeft VFC uit Vlaardingen Talento uitgebreid getest met een aantal trainers. Dat beviel goed en dus werd besloten dat de club verder gaat met gebruik van het spelervolgsysteem. Talento is een zeer toegankelijk systeem aldus John van Vliet. Zeker ook door de Talento Trainers-app die zowel On als Offline te gebruiken is. Met deze app kun je alle spelers gegevens inzien en direct bellen, de opstelling maken, trainings- en wedstrijdprogramma bekijken, de absentie administratie voor trainingen bijhouden, de wedstrijdstatistieken (doelpunten / wissels / kaarten) snel verwerken(met of zonder timer) en statistieken van een gespeelde wedstrijd bekijken. Talento werkt simpel, gegevens zijn makkelijk te delen en het kost voor de trainers beduidend minder tijd dan de “oude manier” zoals het vullen van coachboekjes en Excel.

Geplaatst op 23-11-2016 in Algemeen