Sporting Martinus kiest voor Talento

logo-sporting-martinusSporting Martinus uit Amstelveen heeft gebruik gemaakt van de aanbieding: “Gebruik Talento aankomend seizoen als pilot met de hele club!” De trainer van JO17-1, Marco Meeuwis gebruikt al een aantal seizoenen Talento en is blij dat de hele club nu ook met het spelervolgsysteem is gestart. Marco: Inmiddels loopt Talento binnen de club en de trainers zijn er al lekker mee aan de slag (waar ik trouwens hele positieve opmerkingen van krijg). Wij zijn nu de laatste puntjes op de i aan het zetten zodat enkele trainers die nog wat opstartproblemen hadden ook vertrouwd raken met het systeem. Trainers moeten altijd wennen aan iets nieuws, maar omdat Talento heel makkelijk in gebruik is zal dat geen probleem opleveren. Zie ook: http://bit.ly/2cZ4jpK

Geplaatst op 07-10-2016 in Algemeen