Gewijzigde aanduiding voor teams vanaf 2016/2017

Zoals jullie via de KNVB door hebben gekregen komen er vanaf seizoen 2016/2017 gewijzigde aanduidingen van de teams. Deze wijzigingen kan je in Talento als beheerder op de volgende manier doorvoeren: Ga naar Administratie – Teams. Klik op het betreffende team en vervolgens rechts in het blokje op “wijzig” Pas de teamnaam aan en klik op OPSLAAN. Doe ditzelfde voor alle teams.ZEIST - Logo van de KNVB. ANP KOEN VAN WEEL

TIP: Handig is om eerst de teams opnieuw in te delen volgens de oude benaming 
en na de seizoensovergang in Talento naar 2016/2017 de namen van de teams aan te passen. Dit voorkomt wellicht vergissingen.

NB: de teamaanduiding in de vorige seizoenen veranderen dan ook in de nieuwe aanduiding.

Na het indelen van de teams en het overzetten van het seizoen in 2016/2017(via Administratie- Configuratie- Seizoensovergang) zijn de nieuwe teams beschikbaar voor de (nieuwe)trainers/leiders.

Als je als trainer/leider nog geen gegevens ziet informeer dan bij de beheerder van Talento bij de club. Of laat dit aan ons weten via het contactformulier op onze website www.talentovoetbal.nl (onderaan)

Geplaatst op 07-06-2016 in Algemeen, Talento