Wat is Talento

Organisatie en communicatie rondom uw team

teamorganisatie

In de module teamorganisatie kunt u alle NAW-gegevens van uw spelers en staf vastleggen (export vanuit Sportlink). Daarnaast heeft u onder meer de mogelijkheid overzichten te printen, het team te mailen en een vakantieplanning bij te houden.

Ontwikkeling van uw spelers

spelers portfolio

De gehele ontwikkeling van een speler wordt, over de seizoenen, vastgelegd en is beschikbaar in het Spelersportfolio. Talento biedt hierin evaluatieformulieren voor verschillende leeftijdscategorie√ęn en natuurlijk voor keepers.

Wedstrijd voorbereiding

wedstrijd

Talento helpt u bij uw volledige administratie met betrekking tot de wedstrijden van uw team. U kunt in de voorbereiding op eenvoudige wijze een opstelling maken, de wedstrijdbespreking vastleggen, teamstatistieken en de wedstrijdhistorie bekijken.

Trainers app voor smartphone

teamorganisatie

Met deze app voor Android & iOS kunt u alle spelersgegevens inzien en direct bellen, uw trainings- en wedstrijdprogramma bekijken, de absentie administratie voor trainingen bijhouden, de opstelling maken en/of wijzigen, de wedstrijdstatistieken (doelpunten / wissels / kaarten) snel verwerken(met of zonder timer), statistieken van een gespeelde wedstrijd bekijken.

Verwerk dus nu langs de lijn of direct na afloop alle doelpunten en wissels met deze gebruiksvriendelijke app!

Wedstrijdanalyse en statistieken

score

Na de wedstrijd kunt u uw wedstrijdanalyse (op basis van de teamfuncties aanvallen-verdedigen-omschakelen) en statistieken (wissels, kaarten en scoreverloop) vastleggen. Informatie die u o.a. bij de nabespreking en een volgende wedstrijd kunt gebruiken. N.B. de wedstrijdstatistieken kunt u ook direct tijdens de wedstrijd vastleggen met de Trainersapp!

Trainingen

training

Met Talento plant u in 1 actie uw trainingen voor een langere periode. U kunt de inhoud van uw trainingen samenstellen door oefenstof te selecteren in de door uw eigen club gevulde database met oefenstof. Natuurlijk houdt u hier de aanwezigheid bij. N.B. de aanwezigheid kunt u ook bijhouden met de Trainersapp!

Statistieken

statistiek

U wilt in de begeleiding van uw team en spelers alle prestaties afzetten tegen de norm die u bepaald, om op basis daarvan ontwikkeling te stimuleren en prestaties te verbeteren. Talento maakt voor u statistieken!

Scouting

scouting

In de module scouting kunt u voor spelers uit uw eigen jeugdopleiding of spelers van een andere club een scoutingsdossier aanleggen. Voor spelers met een scoutingsdossier kunt u rapporten toevoegen en een advies geven.